Kontakt vores døgnvagt

Autoriseret el-installatør​

Døgnvagt​

Medlem af TEKNIQ​

​El-tjek og energioptimering hos private og erhverv

​Det er altid en god ide med et el-tjek og en energioptimering af flere årsager, uagtet der er tale om et landbrug, en anden form for virksomhed eller en privat bolig. Vi står altid klar til el-tjek nær Grenå, Glesborg, Gjerrild, Bønnerup, Ebeltoft, Auning og hele Djursland.

Flere og flere vælger at få udført et el-tjek af energimæssige årsager, af forsikringsmæssige årsager og af rent praktiske årsager.

Typiske problemer ved el-tjek af ældre ejendomme

​Når vi udfører el-tjek og energioptimering støder vi typisk på et eller flere problemer.

Dette er primært i forbindelse med ældre ejendomme, herunder landbrug, hvor der ofte er mange el-installationer på kryds og tværs i et krævende og brandfarligt miljø.

De gamle el-installationer, herunder relæer, ledninger og stikkontakter, kan være nedslidte, men de kan også være ulovlige, især hvis de er installeret af uautoriserede personer gennem tiden.

Derved kan der være risiko for brandfare, men også for et overforbrug af elektricitet. Et el-tjek kan også afklare om ældre elektriske maskiner bør udskiftes eller opgraderes.

Vi kan tilbyde at renovere installationerne efter et tjek

​Et el-tjek ender med, at vi kommer med forslag til eventuelle gavnlige og nødvendige ændringer, hvilket kan være alt fra udskiftning af ledninger til opgradering af relæer.

Vi kan endvidere give et tilbud på en totalrenovering af alle de elektriske installationer.

Du kan kontakte Djurs El-Teknik ApS, hvis du ønsker at bestille et el-tjek. Du kan ringe til os på telefon 60 70 30 82 eller skrive til os på cfp@djursel.dk

Derudover kan du benytte vores kontaktformular her på siden, hvorefter vi kan vi aftale tid til et el-tjek.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Djurs El-Teknik ApS

Nørrevangsvej 11​
​8500 Grenaa

phone 60 70 30 82

mail cfp@djursel.dk

CVR: 36397993

Medlem af​

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 15 anmeldelser på Facebook