Kontakt vores døgnvagt

Autoriseret el-installatør​

Døgnvagt​

Medlem af TEKNIQ​

​El-service ved vedligeholdelse og renovering

Vi tilbyder alle former for el-service, og det kan være akut el-service eller ordinær vedligeholdelse, men også installation af elektricitet i nybyggeri eller tilbyggeri nær Grenaa, Glesborg, Gjerrild, Bønnerup, Ebeltoft, Auning og hele Djursland..

Vi tilbyder el-service for private, virksomheder, landbrug og institutioner, men vi har stor erfaring med el-installationer i landbrug.

El-service kan ske i forbindelse med et behov for renovering af de gamle elinstallationer, herunder relæer, kontakter og ledninger, men det kan også ske, hvis du oplever problemer med elektriciteten eller direkte strømafbrydelser.

Ældre huse og ejendomme kan have brug for el-service

​Ældre huse er bygget og indrettet til de elektriske apparater, der blev brugt på daværende tidspunkt, og der havde man måske kun et eneste TV og et lille stereoanlæg samt en vaskemaskine i bryggerset.

Ofte blev der slet ikke lavet stikontakter på badeværelset, og der var måske ganske få i køkkenet, og de blev placeret uhensigtsmæssigt.

Dette kan vi ændre på, og der behøver ikke at blive tale om en stor og omfattende el-service.​

Vi har stor ekspertise og lang erfaring med el-service, og derfor kan du trygt vælge os til at ordne dine elektriske installationer.

Vi gør altid vores bedste, fordi vi ved, hvor vigtigt det er med stabile, sikre og praktiske elinstallationer, uagtet der er tale om en villa, et kontor eller et landbrug.

Hør mere om vores service og vores priser

​Kontakt gerne Djurs El-Teknik ApS, hvis du får brug for el-service i større eller mindre omfang på Djursland.

Du kan ringe til os på telefon 60 70 30 82, eller du kan skrive til os på cfp@djursel.dk for at aftale nærmere eller for at få et uforpligtende tilbud. 

Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Djurs El-Teknik ApS

Nørrevangsvej 11​
​8500 Grenaa

phone 60 70 30 82

mail cfp@djursel.dk

CVR: 36397993

Medlem af​

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 15 anmeldelser på Facebook